left_image
banner
Pauzes/eten drinken

In de kleine pauze ‘s morgens en de grote pauze tussen de middag, wordt er buiten gespeeld en in de eigen groep gegeten.

De leerlingen spelen per bouw buiten en er is altijd begeleiding bij. Wij hebben er voor gekozen om de kinderen veel speelruimte te geven en deze momenten veilig en plezierig te houden. We stimuleren de leerlingen om actief te spelen zoals voetballen op het grote veld of op het pannaveld,  klein spelmateriaal of lekker met de skelters en fietsjes rond te rijden. Daarnaast genieten veel kinderen van onze klimtoestellen, schommels en zandbak.

Op school besteden wij aandacht aan een gezonde voeding en levenswijze. 
Ook dit jaar doen wij weer mee met het EU-schoolfruit. De leerlingen krijgen dan 20 weken lang gratis groente en fruit in de klas. Want met vaste groente- en fruitmomenten eten kinderen ruim 2x zoveel groente en fruit! De leerkracht zal laten weten wanneer dit in het schooljaar zal starten. Tot die tijd vragen wij aan u om rekening te houden met de gezonde voeding en levenswijze waar wij als school aandacht aan besteden. Het eten en drinken dat u meegeeft naar school zien wij graag hierbij passen. Koek, snoep, koolzuurhoudende of energiedrankjes zijn niet toegestaan op school. 

 

right_image